fbpx
Wat doe ik?

Hoe kan ik jou helpen?

Een logo dat eruit springt? Een huisstijl die perfect bij jouw onderneming, diensten of producten past? Ik zorg ervoor dat jij je daarover geen zorgen meer hoeft te maken. Als grafisch ontwerper ondersteun ik ondernemingen bij hun visuele vormgeving. Professioneel, doordacht, persoonlijk en stijlvol. 

Je kan bij mij niet alleen terecht voor branding, een opvallend logo en een frisse huisstijl, maar ook voor de uitwerking van al jouw marketing en communicatie op maat van jouw onderneming en dit zowel digitaal als print.

Wil jij graag visueel sterk en doordacht naar buiten komen? Contacteer me hier voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!


Visuele identiteit voor ondernemingen

Branding

Wat is jouw corebusiness en waar wil je voor staan.

Logo & huisstijl

Drukwerk

Kom sterk en uniform naar buiten zodat je herkenbaarheid wint.

Flyers, folders, boeken, affiches, presentatiemappen, advertenties, catalogus, roll-up banner, textiel frames, stickers, promomateriaal, packaging en kleding 

DIGITAAL

Ook op scherm is het belangrijk om de juiste uitstraling te hebben.

Powerpoint presentaties en templates, banners, Social media visuals
en advertenties

Webdesign

Trek jouw huisstijl door in jouw digitale tools

UX-UI design, Websites, Apps

Het belang van een visuele identiteit voor ondernemingen

Jouw branding is meer als alleen jouw logo en huisstijl. Het vertaalt jouw verhaal en vertelt dit aan jouw ideale klanten.

ONDERSCHEIDEN

Als onderneming wil je jezelf onderscheiden van jouw conculega’s door middel van de juiste visuele identiteit uit te stralen. Dit kan je met een op maat ontworpen logo en huisstijl.

CONSISTENTIE EN HERKENBAARHEID

Het is belangrijk dat jouw branding/visuele identiteit op een consequente manier wordt doorgetrokken in al jouw marketing en communicatie om jouw herkenbaarheid te vergroten.

EMOTIONELE CONNECTIE

Via een op maat gemaakte visuele identiteit voor jouw onderneming kan je een emotionele connectie leggen met jouw klanten door de juiste waarden te reflecteren. Op deze manier gaat jouw ideale klant zich herkennen in jouw onderneming.

FOCUS EN DUIDELIJKHEID

Hoe je jouw boodschap overbrengt doet heel veel voor jouw klantenbeleving. Wanneer het duidelijk is wat je doet en waar je voor staat, gaan jouw klanten jouw gemakkelijker vinden.

Portfolio

Hieronder kan je een kleine samenvatting vinden van mijn werk. Dit gaat van een logo en een huisstijl op maat tot presentaties en webdesign.

Wat klanten zeggen

Geloof mij niet op mijn woord, hier is wat klanten zeggen

Sofie ontwikkelde mijn bedrijfslogo en brand look. Ze ontwierp eveneens het fotomateriaal en infographics op mijn website. Ik ben hierover super tevreden en heb al vaak complimenten gekregen over de look & feel van mijn merk. Sofie kan goed luisteren en denkt mee. Ze werkt ook uitstekend samen met andere leveranciers zoals de web ontwikkelaar. Sofie levert op tijd. Ik kan haar zeker aanraden voor creatieve grafische ontwerpen.

Sylvie Floryn

JAG

Sofie heeft een coherente huisstijl uitgewerkt, met een heel geslaagd logo, dat echt onze technologie goed weergeeft. Ook voor de beurzen in verschillende sectoren ontwerpt ze passend marketingmateriaal.

Bart Coen

A-membranes

Zeer fijne en profesionele samenwerking bij het ontwerpen van mijn logo en huisstijl, een echte aanrader!

Lizette Smeets

Tekenbureel Smeets

Vraag hier een vrijblijvend gesprek aan!

Onze blije klanten

Contact

Neem vrijblijvend contact op

    Sofie Loos grafisch ontwerper Leuven

    Visuele identiteit voor ondernemingen

    © 2023 Sofie Loos grafisch ontwerp. Created for free using WordPress and  Colibri