fbpx

Wie ben ik?

 

Hey!

Ik ben Sofie Loos, geboren en getogen in Limburg en mijn hart verloren in Vlaams-Brabant.

Al van kleins af, was ik graag creatief bezig. Het liefst wou ik de hele dag tekenen en knutselen. Daarom was mijn studie keuze ook snel gemaakt en ging ik grafische en reclame vormgeving studeren op de Media en Design Academie te Genk.
Een paar jaar later had ik mijn diploma op zak en volgde ik de liefde naar Vlaams-Brabant. Hier heb ik 7 jaar gewerkt als grafisch vormgever in een textiel bedrijf. Maar ook buiten mijn uren was ik graag bezig met grafische vormgeving. Zo maakte ik onder andere logo’s, huisstijlen, kaartjes, affiches, flyers,… voor vrienden en familie.

Naast tekenen en knutselen heb ik ook al heel mijn leven een passie voor fotografie. Ik wilde altijd en overal foto’s maken en kon uren in albums kijken naar die mooie herinneringen. Daarom kon het ook niet anders dat dit een deel van mijn job zou worden.
Er is niets mooier dan deel te mogen nemen op een speciale dag, iedereen te zien lachen en dit dan nog eens te kunnen vastleggen in een mooie foto.

Omdat ik het belangrijk vind dat mijn werk persoonlijk is, verkies ik altijd een gesprek op voorhand. Zo kunnen we elkaar beter leren kennen en zal het werk ook beter aansluiten bij uw verwachtingen.

Ben jij geïnteresseerd en wil je eens kijken wat de mogelijkheden zijn? Neem vrijblijvend contact op.

Schuiven naar boven