fbpx

Portfolio

HUISSTIJL
DRUKWERK
DIGITAL DESIGN
Grafisch ontwerp graphic design folder design
Grafisch ontwerp Graphic design PowerPoint ontwerp Powerpoint template
Grafisch ontwerp graphic design logo ontwerp poster ontwerp Branding logo & huisstijl
Bill Board 2 Bricks grafisch ontwerp Branding logo & huisstijl
Logo ontwerp, branding, grafisch ontwerp Leuven, grafisch ontwerp voor ondernemingen
Grafisch ontwerp PowerPoint ontwerp PowerPoint template Graphic Design
grafisch ontwerp leuven graphic design leuven naamkaartjes ontwerp businesscard design Branding logo & huisstijl
grafisch ontwerp logo ontwerp Branding logo & huisstijl
grafisch ontwerp logo ontwerp graphic design logo design Branding logo & huisstijl
Grafisch ontwerp Folder ontwerp graphic design folder design
ux ui design webdesign
grafisch ontwerp graphic design brochure design
grafisch ontwerper GRAPHIC DESIGN AND ADVERTISEMENT branding huisstijl
grafisch ontwerper GRAPHIC DESIGN AND ADVERTISEMENT branding huisstijl
grafisch ontwerper GRAPHIC DESIGN AND ADVERTISEMENT branding huisstijl
grafisch ontwerper GRAPHIC DESIGN AND ADVERTISEMENT branding huisstijl
ux ui design webdesign
grafisch ontwerper GRAPHIC DESIGN AND ADVERTISEMENT branding huisstijl
grafisch ontwerper GRAPHIC DESIGN AND ADVERTISEMENT branding huisstijl
Grafisch ontwerp Leuven graphic design Branding logo & huisstijl
grafisch ontwerper GRAPHIC DESIGN AND ADVERTISEMENT branding huisstijl
Volg me op de voet
Tijd voor leuke evenementen en uitstapjes!

De zomer staat voor de deur, dus tijd om leuke evenementen en uitstapjes te plannen.
Als grafisch ontwerper kan ik helpen bij alle visuele aspecten van jouw evenement. Dit kan gaan van posters, flyers, kaartjes, tickets, ... tot wegwijzers, grote borden en gadgets.

#marketing #communicatie #grafischontwerp
Tijd voor leuke evenementen en uitstapjes! De zomer staat voor de deur, dus tijd om leuke evenementen en uitstapjes te plannen. Als grafisch ontwerper kan ik helpen bij alle visuele aspecten van jouw evenement. Dit kan gaan van posters, flyers, kaartjes, tickets, ... tot wegwijzers, grote borden en gadgets. #marketing #communicatie #grafischontwerp
1 week ago
View on Instagram |
1/9
Ook presentatie templates maken op maat is iets waarvoor je bij mij terecht kan.
Wat zijn de voordelen van een template:

1. uniformiteit. Al jouw presentaties zullen dezelfde look en feel hebben en jouw identiteit uitstralen.

2. tijdbesparing. Je moet niet meer nadenken over een leuke sprekende opmaak. ik voorzie voldoende keuze in slides zodat je een luchtige, diverse presentatie kan maken in no time.

#presentatie #grafischontwerp
Ook presentatie templates maken op maat is iets waarvoor je bij mij terecht kan. Wat zijn de voordelen van een template: 1. uniformiteit. Al jouw presentaties zullen dezelfde look en feel hebben en jouw identiteit uitstralen. 2. tijdbesparing. Je moet niet meer nadenken over een leuke sprekende opmaak. ik voorzie voldoende keuze in slides zodat je een luchtige, diverse presentatie kan maken in no time. #presentatie #grafischontwerp
1 maand ago
View on Instagram |
2/9
Zo leuk om foto’s en filmpjes door te krijgen van mijn werk, om te zien hoe het eindresultaat er uit ziet! 🤩

Begin dit jaar had ik de eer om de rebranding van Berrentec BV te mogen ontwerpen. Om hun veelzijdigheid dankzij hun samengevoegde expertise, hun kwaliteit en no nonsense aanpak te visualiseren in een nieuw logo en een nieuwe huisstijl die je hier ziet in de nieuwe vlaggen en gevelbanner. 

#rebranding #grafischontwerp #logo #huisstijl
Zo leuk om foto’s en filmpjes door te krijgen van mijn werk, om te zien hoe het eindresultaat er uit ziet! 🤩 Begin dit jaar had ik de eer om de rebranding van Berrentec BV te mogen ontwerpen. Om hun veelzijdigheid dankzij hun samengevoegde expertise, hun kwaliteit en no nonsense aanpak te visualiseren in een nieuw logo en een nieuwe huisstijl die je hier ziet in de nieuwe vlaggen en gevelbanner. #rebranding #grafischontwerp #logo #huisstijl
2 maanden ago
View on Instagram |
3/9
Met de juiste uitstraling trek je jouw ideale klant aan.

Dit stijlvolle en chique logo heb ik mogen ontwerpen voor Hairmosa. Een jong, ambitieus en klassevol kapsalon.

#logo #branding #logoontwerp #grafischontwerp
Met de juiste uitstraling trek je jouw ideale klant aan. Dit stijlvolle en chique logo heb ik mogen ontwerpen voor Hairmosa. Een jong, ambitieus en klassevol kapsalon. #logo #branding #logoontwerp #grafischontwerp
2 maanden ago
View on Instagram |
4/9
Onder het motto, geef eens een compliment!

Je bent een Topper!

#complimentendag #topper
Onder het motto, geef eens een compliment! Je bent een Topper! #complimentendag #topper
4 maanden ago
View on Instagram |
6/9
Maar Sofie, wat is het nut van een brandguide?

Wel dat is simpel. 
Om de herkenbaarheid en het vertrouwen van jouw onderneming te vergroten is het belangrijk dat jouw onderneming op een consequente manier zichtbaar is voor de buitenwereld en dat je jezelf onderscheidt van de concurrentie. Een brandguide is hier de ideale tool voor om volgende redenen:

1.  Jouw huisstijl en identiteit zijn van A tot Z uitgeschreven en vast gelegd zodat iedereen deze perfect kan toepassen.

2. Doordat er uitgebreid is nagedacht over de identiteit bij het opmaken van de brandguide moet je dit niet meer doen bij het opmaken van al jouw marketing en communicatie en hierdoor win je een hoop tijd.

Dus een brandguide vergroot jouw HERKENBAARHEID en is TIJDBESPAREND.

#branding #grafischontwerp #corporateidentity
Maar Sofie, wat is het nut van een brandguide? Wel dat is simpel. Om de herkenbaarheid en het vertrouwen van jouw onderneming te vergroten is het belangrijk dat jouw onderneming op een consequente manier zichtbaar is voor de buitenwereld en dat je jezelf onderscheidt van de concurrentie. Een brandguide is hier de ideale tool voor om volgende redenen: 1. Jouw huisstijl en identiteit zijn van A tot Z uitgeschreven en vast gelegd zodat iedereen deze perfect kan toepassen. 2. Doordat er uitgebreid is nagedacht over de identiteit bij het opmaken van de brandguide moet je dit niet meer doen bij het opmaken van al jouw marketing en communicatie en hierdoor win je een hoop tijd. Dus een brandguide vergroot jouw HERKENBAARHEID en is TIJDBESPAREND. #branding #grafischontwerp #corporateidentity
4 maanden ago
View on Instagram |
7/9
Een nieuw jaar, nieuwe doelen!

Aan het begin van een nieuw jaar is het altijd goed om even terug te blikken op het afgelopen jaar. Heb ik mijn doelen behaald? Wil ik verandering? Wat zijn mijn nieuwe doelen?

Wist je dat je doelen sneller en gemakkelijk behaald als je deze op de juiste manier visualiseert en in het zicht bewaard?
Wanneer je jouw doelen visualiseert zijn ge gemakkelijker en sneller begrijpbaar. Daarnaast onthoud je ze ook beter. En wanneer je ze dan ook nog regelmatig ziet is dit alleen maar een win-win-win.

Als grafisch ontwerper kan ik je helpen met presentaties waarin ik jouw doelen visualiseer zodat jij een goed overzicht van jouw doelen kan bewaren.

#grafischontwerp #doelen #visualiseren #vormgeven
Een nieuw jaar, nieuwe doelen! Aan het begin van een nieuw jaar is het altijd goed om even terug te blikken op het afgelopen jaar. Heb ik mijn doelen behaald? Wil ik verandering? Wat zijn mijn nieuwe doelen? Wist je dat je doelen sneller en gemakkelijk behaald als je deze op de juiste manier visualiseert en in het zicht bewaard? Wanneer je jouw doelen visualiseert zijn ge gemakkelijker en sneller begrijpbaar. Daarnaast onthoud je ze ook beter. En wanneer je ze dan ook nog regelmatig ziet is dit alleen maar een win-win-win. Als grafisch ontwerper kan ik je helpen met presentaties waarin ik jouw doelen visualiseer zodat jij een goed overzicht van jouw doelen kan bewaren. #grafischontwerp #doelen #visualiseren #vormgeven
5 maanden ago
View on Instagram |
8/9
Fijne feestdagen!! 🥂🎄
Fijne feestdagen!! 🥂🎄
6 maanden ago
View on Instagram |
9/9