fbpx

VISUELE IDENTITEIT VOOR ONDERNEMERS

 

 GRAFISCH ONTWERP LEUVEN

Wat doe ik?

HOE KAN IK JOU HELPEN?

Een logo dat eruit springt? Een huisstijl die perfect bij jouw onderneming, diensten of producten past? Ik zorg ervoor dat jij je daarover geen zorgen meer hoeft te maken. Als grafisch ontwerper ondersteun ik ondernemingen bij hun visuele vormgeving. Professioneel, doordacht, persoonlijk en stijlvol. 

Je kan bij mij niet alleen terecht voor branding, een opvallend logo en een frisse huisstijl, maar ook voor de uitwerking van al jouw marketing en communicatie op maat van jouw onderneming en dit zowel digitaal als print.

Wil jij graag visueel sterk en doordacht naar buiten komen? Contacteer me hier voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

grafisch ontwerp graphic design logo ontwerp logo design Visuele identiteit voor ondernemingen

WAARVOOR KAN JE BIJ MIJ TERECHT?

BRANDING

Logo & huisstijl

DRUKWERK

Flyers, folders, brochures, boeken, magazines,  posters, affiches, presentatiemappen, advertenties, catalogus, roll-up banner, textiel frames, stickers, relatiegeschenken, promomateriaal, packaging en kleding 

PRESENTATIES

Powerpoint presentaties en templates

WEBDESIGN

UX-UI design
Websites
Apps
Banners

ONLINE MARKETING

Social media visuals
en advertenties

Grafisch ontwerper Leuven Folder ontwerp Branding logo en huisstijl ontwerpen

HET BELANG VAN BRANDING

Jouw branding is meer als alleen jouw logo en huisstijl. Het vertaalt jouw verhaal en brengt dit over naar jouw ideale klant. Als grafisch ontwerper help ik ondernemingen met:

ONDERSCHEIDEN
Als onderneming wil je jezelf onderscheiden door middel van het juiste verhaal te vertellen en de juiste identiteit uit te stralen. Dit kan je met een op maat ontworpen logo en huisstijl.
CONSISTENTIE EN HERKENBAARHEID

Het is belangrijk dat jouw branding/identiteit op een consequente manier wordt doorgetrokken in al jouw marketing en communicatie om jouw herkenbaarheid te vergroten.

EMOTIONELE CONNECTIE

Via jouw branding kan je een emotionele connectie leggen met jouw klanten door de juiste waarden te reflecteren. Op deze manier gaat jouw ideale klant zich herkennen in jouw onderneming.

FOCUS EN DUIDELIJKHEID

Hoe je jouw boodschap overbrengt doet heel veel voor jouw klantenbeleving. Wanneer het duidelijk is wat je doet en waar je voor staat, gaan jouw klanten jouw gemakkelijker vinden.

Grafisch ontwerper Leuven

GRAFISCH ONTWERP
BOOST YOUR BUSINESS WITH SMART DESIGN

BRANDING
DRUKWERK
DIGITAL DESIGN
Grafisch ontwerp graphic design folder design
Grafisch ontwerp Graphic design PowerPoint ontwerp Powerpoint template
Grafisch ontwerp graphic design logo ontwerp poster ontwerp Branding logo & huisstijl
Bill Board 2 Bricks grafisch ontwerp Branding logo & huisstijl
ux ui design webdesign
Grafisch ontwerp PowerPoint ontwerp PowerPoint template Graphic Design
grafisch ontwerp leuven graphic design leuven naamkaartjes ontwerp businesscard design Branding logo & huisstijl
grafisch ontwerp logo ontwerp Branding logo & huisstijl
grafisch ontwerp logo ontwerp graphic design logo design Branding logo & huisstijl
Grafisch ontwerp Folder ontwerp graphic design folder design
Grafisch ontwerp Leuven graphic design Branding logo & huisstijl

WAT KLANTEN ZEGGEN

Geloof mij niet op mijn woord, dit is wat klanten zeggen

Sofie ontwikkelde mijn bedrijfslogo en brand look. Ze ontwierp eveneens het fotomateriaal en infographics op mijn website. Ik ben hierover super tevreden en heb al vaak complimenten gekregen over de look & feel van mijn merk. Sofie kan goed luisteren en denkt mee. Ze werkt ook uitstekend samen met andere leveranciers zoals de web ontwikkelaar. Sofie levert op tijd. Ik kan haar zeker aanraden voor creatieve grafische ontwerpen.

Sylvie Floryn
JAG

Sofie heeft een coherente huisstijl uitgewerkt, met een heel geslaagd logo, dat echt onze technologie goed weergeeft. Ook voor de beurzen in verschillende sectoren ontwerpt ze passend marketingmateriaal.

Bart Coen
A-membranes

De samenwerking met Sofie Loos is heel fijn en vlot verlopen. De communicatie verliep goed: Sofie had met één intakegesprek voldoende om te begrijpen wat wij willen, waar we naartoe willen en hoe we onze branding zien voor onze 2 bedrijven Accu-R8 en Charge-R8.
Haar ontwerpen waren mooi, het eindresultaat oogt heel mooi en professioneel. Zeker een aanrader om met haar in zee te gaan. Wij hopen nog lang met haar te mogen samenwerken

Nisha De Ceulaer
Accu-R8 & Charge-R8

Vraag hier een vrijblijvend gesprek aan!

ZIJ GINGEN U VOOR

U KAN MIJ OOK VINDEN OP

+32 468 05 80 40
info@sofieloos.be
Leuven