fbpx
Wat doe ik?

Hoe kan ik jou helpen?

Laat je merk schitteren met een uniek logo en een verfijnde huisstijl! Als ervaren grafisch ontwerper sta ik garant voor doordachte Branding. Van opvallende logo’s tot op maat gemaakte marketingmaterialen, zowel digitaal als print.

Versterk je visuele identiteit op een professionele en persoonlijke manier.

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvend gesprek en ontdek hoe jouw merk kan uitblinken!

#Branding #GrafischOntwerp #VisueleIdentiteit


Branding Leuven

Branding

Wat is jouw corebusiness en waar wil je voor staan.

Logo & huisstijl

Drukwerk

Kom sterk en uniform naar buiten zodat je herkenbaarheid wint.

Flyers, folders, boeken, affiches, presentatiemappen, advertenties, catalogus, roll-up banner, textiel frames, stickers, promomateriaal, packaging en kleding 

DIGITAAL

Ook op scherm is het belangrijk om de juiste uitstraling te hebben.

Powerpoint presentaties en templates, banners, Social media visuals
en advertenties

Webdesign

Trek jouw huisstijl door in jouw digitale tools

UX-UI design, Websites, Apps

Het belang van branding

Jouw branding is meer als alleen jouw logo en huisstijl. Het vertaalt jouw verhaal en vertelt dit aan jouw ideale klanten.

ONDERSCHEIDEN

Geef jouw bedrijf de unieke uitstraling die het verdient met een op maat ontworpen logo en huisstijl. Ontdek de kracht van sterke Branding om je te onderscheiden van concurrenten door de juiste identiteit uit te stralen. Want zo trek jij jouw ideale klant aan.

CONSISTENTIE EN HERKENBAARHEID

Zorg ervoor dat jouw identiteit consequent wordt geïntegreerd in al jouw marketing en communicatie om de herkenbaarheid te vergroten. Ontdek de kracht van consistente Branding voor een sterkere visibiliteit in de markt.

EMOTIONELE CONNECTIE

Via jouw branding kan je een emotionele connectie leggen met jouw klanten door de juiste waarden te reflecteren. Op deze manier gaat jouw ideale klant zich herkennen in jouw onderneming.

FOCUS EN DUIDELIJKHEID

De wijze waarop je jouw boodschap overbrengt, vormt de kern van een onvergetelijke klantenbeleving. Heldere Branding is de sleutel tot succes. Laat jouw doel en waarden duidelijk uitstralen, zodat klanten je moeiteloos ontdekken.

Portfolio

Hieronder kan je een kleine samenvatting vinden van mijn werk. Dit gaat van een logo en een huisstijl op maat tot presentaties en webdesign.

Wat klanten zeggen

Geloof mij niet op mijn woord, hier is wat klanten zeggen

Sofie ontwikkelde mijn bedrijfslogo en brand look. Ze ontwierp eveneens het fotomateriaal en infographics op mijn website. Ik ben hierover super tevreden en heb al vaak complimenten gekregen over de look & feel van mijn merk. Sofie kan goed luisteren en denkt mee. Ze werkt ook uitstekend samen met andere leveranciers zoals de web ontwikkelaar. Sofie levert op tijd. Ik kan haar zeker aanraden voor creatieve grafische ontwerpen.

Sylvie Floryn

JAG

Sofie heeft een coherente huisstijl uitgewerkt, met een heel geslaagd logo, dat echt onze technologie goed weergeeft. Ook voor de beurzen in verschillende sectoren ontwerpt ze passend marketingmateriaal.

Bart Coen

A-membranes

Zeer fijne en profesionele samenwerking bij het ontwerpen van mijn logo en huisstijl, een echte aanrader!

Lizette Smeets

Tekenbureel Smeets

Vraag hier een vrijblijvend gesprek aan!

Zij gingen u voor

Contact

Neem vrijblijvend contact op

    © 2023 Sofie Loos grafisch ontwerp. Created for free using WordPress and  Colibri